F1: Russell, Williams’tan ayrılmak istediğini yalanladı

Share

George Russell, daha hızlı bir F1 takımına geçmeye çalıştığına dair iddiaları yalanladı.

Formula 2 şampiyonu, geride kalmasına rağmen takım arkadaşı Robert Kubica’yı domine ederek yine de Williams’ı etkiliyor.

21 yaşındaki Russell; Alex Albon ve Lando Norris de dahil olmak üzere diğer çaylak arkadaşlarından daha az dikkat çekiyor.

Russell, “Aslında hayır. Sadece takımımdan ve Mercedes’ten gelen geri bildirimler ile ilgileniyorum, basının ne söylediği ile değil.” dedi.

Bu yüzden 2020 için bir Williams dışında daha rekabetçi bir kokpit sağlamaya çalışmadığını söyledi.

“Şu anda sadece Mercedes’in desteğiyle Williams’ta olmakla ilgileniyorum, böylece önümüzdeki yıllarda beyaz ya da gümüş bir araç kullanacağım.”

Ayrıca, eski teknik patron Paddy Lowe’nin yokluğunun artık Williams’tan tam bir ayrılışa dönüştüğü haberinden bahsetmek istemedi.

Russell, “Paddy gitmeyi kendisi istedi. Bunun benimle bir alakası yok. Bence bu Claire Williams’a sorulması gereken bir soru.” diye ekledi.

Motorsport

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...