Yüzüklerin Efendisi dizisi oldukça iddialı gelecek

Share

Pek çok kişi tarafından oldukça sevilen Yüzüklerin Efendisi üçlemesi, birçoğunuzun bildiği üzere dizi şeklinde tekrardan aramıza dönecek. Yüzüklerin efendisi dizisi için önemli isim belli oldu.

Yüzüklerin Efendisi dizisi için önemli isim

Şimdiye kadar çekilen en yüksek bütçeli dizilerden birisi olması beklenen Yüzüklerin Efendisi dizisi, pek çok yapım şirketini de kıyasıya bir rekabetin içine sokmuştu. Bu durumun ortaya çıkmasındaki en büyük sebep ise, film üçlemesinin oldukça büyük bir hayran kitlesinin bulunması.

Sonuç olarak Amazon’un üstlendiği bu dizi için, önemli bir isim de ortaya çıktı. Son detaylara göre dizinin yönetmenliğini J.A. Bayona üstlendi. Geçtiğimiz sene vizyona sunulan Jurassic Park filmini yöneten isim, şu an için en azından ilk sezonu da yönetecek gibi gözükmekte.

Yayın haklarının yaklaşık 250-300 milyon dolar olduğu düşünülen dizinin, ilk sezon maliyetinin de yaklaşık 150 milyon dolar civarlarında olması bekleniyor. Bununla birlikte bu maliyetin ilerleyen sezonlarda artış göstermesi de bekleniyor.

Şu an için dizinin konusu hala net olarak bilinmese de, odaklanılacak kişinin Aragorn olduğunu daha önceden duymuştuk. Bununla birlikte dizinin çekimlerinin ne zaman başlayacağı ve ne zaman yayınlanacağı konusunda hala bir bilgi bulunmuyor.

https://shiftdelete.net/yuzuklerin-efendisi-dizisi

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...