AirPods rakibi Sony WF-1000XM3 tanıtıldı

Share

Apple’ın kablosuz kulaklığı AirPods‘un hali hazırda en büyük rakibi Samsung Gear Buds olarak görülse de, Sony’dan Xiaomi’ye kadar onlarca farklı üreticinin alternatif ürünleri bulunuyor. Bu ürünlerden birisi de, Sony WF-1000XM3.

İki yıl önce satışa sunulan WF-1000X’in tasarımı yenilenmiş versiyonu olarak değerlendirilebilen WF-1000XM3, önceki jenerasyona kıyasla daha başarılı bir gürültü engelleme ve daha uzun bir pil ömrü sunuyor.

Sony WF-1000XM3 özellikleri ve fiyatı

Kulaklık üzerinde kapasitif bir yüzeye yer veriliyor. Bu sayede farklı hareketler ile kulaklığı doğrudan kontrol etmek mümkün. Örneğin birisiyle konuşurken doğrudan kulaklığa dokunarak ortam sesinin kesilmesini sağlayabiliyorsunuz.

Bluetooth 5.0 ile cihazlarla iletişim sağlayan ve 10 metre menzile sahip olan kulaklıklarda, QN1e HD NC işlemci yer alıyor. Her bir kulaklığın ağırlığının yaklaşık 9 gram olduğunu belirten Sony kılıfın ise 77 gram olduğunu belirtiyor.

Sony’nin bu yeni kulaklıkları yaklaşık 1.5 saat içerisinde tam şarj oluyor. Gürültü engelleme açık halde yaklaşık 6 saat ile 8 saat arasında kesintisiz müzik dinlenebiliyor. Bu değerlerin rakiplerine kıyasla oldukça iyi olduğunu belirtmeliyiz.

Bunların yanı sıra Headphones Connect uygulamasının bulunduğunuz ortamı algıladığı ve bu nedenle gerektiğinde sesin otomatik olarak artırılıp azaltılmasını sağladığı belirtiliyor. Ağustos ayında Siyah ve Gümüş renk seçenekleri ile satışa sunulacak olan Sony WF-1000XM3’in fiyatı 250 Euro olarak açıklandı.

https://shiftdelete.net/sony-wf-1000xm3-tanitildi

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...