Horner: Vettel’in Red Bull ile ‘özel bir ilişkisi’ var

Share

Red Bull takım patronu Christian Horner, Red Bull ve Sebastian Vettel arasında özel bir ilişki olduğunu söyledi.

Sebastian Vettel 2010-13 yılları arasında arka arkaya dört Formula 1 şampiyonluğu yakalarken, bu süreçte Red Bull için mücadele ediyordu.

Avusturyalı ekiple geçmişte dayanan uzun bir ilişkiye sahip olan Vettel, 2015 yılının başında Ferrari’ye geçiş yapmıştı.

Bununla birlikte Vettel’in Ferrari’den ayrılacağı ve Red Bull’a geçeceği yönünde söylentiler bulunuyor.

Servus TV’ye konuşan Red Bull takım patronu Christian Horner, Alman pilotla özel bir ilişkiye sahip olduklarını söyledi.

“Sebastian’ın bizimle yarıştığı dönemden harika anılarımız var. O tarihimizin bir parçası.”

“Red Bull’un Formula 1’deki ilk galibiyetini aldı ve bizimle birlikte dört dünya şampiyonluğu ve pek çok galibiyet elde etti. Sebastian bizim için çok özel. Onunla özel bir ilişkimiz var.”

“Şimdi Ferrari ile birlikte olmasına rağmen mekanikerlerimizi görmek için sık sık geliyor. Buradaki yüzlerin çoğunu tanıyor ve takımın arkadaşı olmaya devam ediyor.”

“Red Bull Ring’de bizim için gerçekten çok mutluydu.”

https://tr.motorsport.com/f1/news/horner-vettelin-red-bull-ile-ozel-bir-iliskisi-var/4489366/

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...