Victoria Beckham’dan Spice Girls açıklaması

Share

Victoria Beckham, Spice Girls geri dönüş turunda neden yer almadığını açıkladı.

Spice Girls geçen ay İngiltere’de geri dönüş turu için yeniden bir araya geldi ve eskiden Posh Spice olarak bilinen Victoria Beckham, bu tura katılmayacak hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. Şimdi, moda tasarımcısı nihayet nedenini açıkladı.

90’lı kızların popüler müzik grubu Spice Girls ile dünyaca üne kavuşan ve şimdilerde kendi moda markasıyla ilginenen Victoria Beckham, şimdilerde sahneye çıkmanın 90’lı yıllardan çok daha cesur olduğunu belirtti.

Beckham önceliğinin son yıllarda değiştiğini açıklayarak şöyle devam etti: “Aileme ve şirketime konsantre olmayı tercih ediyorum. Şimdi 45 yaşındayım ve olduğum kadın olduğum için çok mutluyum…”

“Değişmeye çalışmıyorum, kendimin en iyi versiyonu olmak istiyorum. 40 yaşına girmeden önce kendinden emin değildim. İçimdeki duygularımı dinlemeyi öğrendim.”

spice girls london ile ilgili görsel sonucu

Ancak tur başlamadan önce Beckham, Spice Girls sahneye çıktığında muhtemelen “Biraz dışarıda kaldığını” hissedeceğini itiraf etti.

Cosmopolitan

 

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...