Bir dostluğun başlangıcı: Meghan Markle ve Beyoncé

Share

Meghan Markle ve Beyoncé, The Lion King’in Londra galasında bir araya geldi. Her şey Beyoncé’nin Meghan Markle’a “Benim prensesim” diye seslenmesiyle başladı. The Lion King’in Londra galasında bir araya gelen Beyoncé ve Sussex Düşesi’nin ilk tanışma anları haftanın en çok konuşulan konu başlıkları arasındaydı.

Pazar gününden bu yana Meghan Markle ve Prens Harry’nin Beyoncé ve Jay-Z ile ne konuştuğunu öğrenmeye çalışan basın mensupları, çekilen video görüntülerini deşifre etmeyi başardı. Prens Harry ve Meghan Markle’a öğüt veren Jay-Z “Kendinize her zaman vakit ayırın” dedi.

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu buluşmanın devamının gelip gelmeyeceği merak konusu. Belki Beyoncé’nin bir sonraki konserinde ön sırada İngiliz Kraliyet Ailesi’ni görürüz. Kim bilir…

Vogue

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...