Dört soruda ilişki tarzınızı keşfedin

Share

Siz onunla hayatın her anını paylaşmak isterken o ilişkiyi biraz da yük olarak görüyor, uzun vadeli planlardan kaçıyor ve sadece iyi vakit geçirmek istiyor olabilir mi? Büyük resme bakıldığında bu sorunun cevabını bulmak, ilişkideki beklentilerin uyuşup uyuşmadığını görmek aslıda çok kolay!

Ama ilişkinin içindeyken biraz aşkın gözlerimizi kör etmesinden, biraz da “zamanla geçer mi” düşüncesinden hepimiz bunu görmezden gelebiliyor, sonrasında hayal kırıklığı yaşayabiliyoruz! İşte size cevabı bulmanıza yardımcı dört soru.

1. Telefonun Ucunda mı?
Zor anlarda telefonun ucunda birinin olduğunu bilmek iyi geliyor. Eğer hayatınızdaki erkek bu duyguyu veremiyorsa, beklentisi sadece iyi vakit geçirmek olabilir. Eğer sizinki de buysa sorun yok ama beklentiler ayrışıyorsa hayal kırıklıkları kapıda olabilir.

2. Hayatı mı, Anı mı Paylaşıyor?
Maç izleme, konser, sinema, tatil… Bu gibi planlarına sizi dahil ediyor mu yoksa her zaman plansızca ve “hadi bir şeyler içelim” teklifleriyle mi karşınıza çıkıyor? Bu sorunun cevabı aslında çok şey anlatıyor!

relationship goals ile ilgili görsel sonucu

3. Gerçekten Dinliyor mu?
Kadınların en sık şikayet ettikleri konulardan biri dinlenmemek! Özellikle de kalbinden geçenleri dökerken. Yaşadığınız kırılganlıkları onunla konuşurken duygularınızı anlamak ve sorunları çözmek için çaba gösteriyorsa harika. Ama siz tüm bunlar için özen gösterirken o umursamaz davranıyorsa, bu pek iyiye işaret değil.

4. Özel Hissettiriyor mu?
Önemsediğini hissettiriyorsa, sizi çevresindeki herkesle tanıştırmak istiyorsa, ilişkiniz için fedakarlık yapmaktan kaçmıyorsa, tüm bunlar sizi hayatının bir parçası olarak gördüğünün kanıtı. Tadını çıkartın.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...