Thor karakterinin ilk kadın oyuncusu Natalie Portman

Share

Angelina Jolie’nin “The Eternals” kadrosuna katıldığını ve Natalie Portman’ın yeni Thor olduğunu resmi olarak açıklayan Marvel, fanlarını resmen şoka soktu. Bu haberler yetmezmiş gibi bir de Blade kadrosunda değişiklik yapıp Oscar ödüllü ünlü oyuncu Mahershala Ali ile anlaştıklarını açıkladı.

People’ın haberine göre Angelina Jolie 6 Kasım 2020’de vizyona girmesi planlanan The Eternals filminde Thena’yı canlandıracak. The Eternals, Marvel evreninde ölümsüz bir ırk olan süper güçlü uzaylılardan oluşuyor. Kadroda Keanu Reeves’in olmaması dikkat çekerken, filmde Salma Hayek Ajak’ı, Richard Madden Ikaris’i, Brian Tyree Henry Phastos’u ve Kumail Nanjiani Kingo’yu canlandıracak.

Panelde serinin 4.sü olacak yeni Thor filmi de açıklandı Thor: Love and Thunder. Chris Hemsworth yine Thor olarak beyazperde de olacak fakat bildiğimiz güçlü Thor’la mı yoksa Endgame’deki depresif Thor’la mı karşılaşacağımızdan pek emin değiliz. Thessa Thompson ise Valkyrie karakterini canlandırarak Marvel’in ilk LGBTQ bireyi süper kahramanı olacak. Başarılı yönetmen Taika Waititi’nin yönetmenliğini yaptığı 5 Kasım 2021’de vizyona girecek olan filmde Natalie Portman, Thor’un eski sevgilisi Jane Foster rolünde yeniden kamera karşısına geçecek ama asıl şaşırtıcı nokta ünlü oyuncu aynı zamanda Thor da olacak!

thor natalie portman ile ilgili görsel sonucu

Gelecek diğer Marvel filmleri: Scarlett Johansson, Stranger Things’in başarılı oyuncusu David Harbour ve Midsommar’dan Florence Pugh’dan oluşan kadrosuyla Black Widow 21 Mayıs 2020’de, Benedict Cumberbatch’in başrolünü oynadığı Multiverse of Madness 7 Mayıs 2021’de, Marvel’in ilk Asya kökenli bir başrolünün olacağı, yeni oyuncular Simi Liu, Tony Leug ve Awkwafina’nın kadrosunu oluşturduğu Shang-Chi and the Legend of the Ten Ringsadlı film 2 Şubat 2021’de vizyona girecek.  Captain Marvel 2, Black Panther 2, ve Guardians of the Galaxy 3’de gelecek filmler arasında fakat vizyona giriş tarihleri henüz duyurulmadı.

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...