Lady Di’nin kıyafeti açık artırmada satıldı

Share

Prenses Diana’nın ünlü ‘Virgin Atlantic’ spor süveteri bir açık artırmada $50,000’dan fazlaya satıldı! Prenses Diana bu süveteri eski kişisel antrenörü Jenni Rivett’e hediye etmişti. Boston’daki RR Açık Artırma evinde bu süveteri satışa çıkaran Rivett, $53,532 kazandı!

Paparazzilerin aynı resimlerini kullanamayacağını düşünerek spor salonundan ayrıldığında sürekli bu süveteri giyen Prenses Diana, bu taktik ile resimlerini daha az kullanılabilir hale getiriyordu. Gün geçtikçe ikonik hale gelen ‘Virgin Atlantic’ süveteri belki de Prenses Diana’nın en çok giydiği kıyafetlerden biriydi.

Süveteri açık artırmaya çıkarırken yanına bir not ekleyen Rivett, “Spor salonu ziyaretlerinde en çok giydiği üst olmuştu. Dünyada, kendi spor kıyafetinden ziyade odaklanacak çok daha önemli konular olduğunu düşündüğü için bu ‘Virgin’ sweatshirt’ünü giyerek medya çılgınlığını sonlandırmak istedi” dedi.

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...