Cats filminin fragmanı yayınlandı

Share

Andrew Llyod Webber’ın efsanevi müzikali Cats Tom Hooper’ın yeni yorumuyla beyaz perdeye aktarılacak! Bu senenin son aylarında vizyona girmesi beklenen filmin ilk fragmanı yayınlandı.

Fragmanda ünlülerin dijital olarak kediye dönüştürüldüklerini görüyoruz. Filmde Taylor Swift, Jennifer Hudson, Judi Dench, Idris Elba, Jason Derulo gibi pek çok yıldız yer alıyor.

Tom Hooper’ın yönetmenliğini yaptığı filmde yıldızlar şarkı ve dans yeteneklerini sergiliyorlar. Filmde, daha önce Barbra Streisand’in yorumuyla bilinen hit balad “Memory” yeni yapımda Jennifer Hudson seslendirecek.om Hooper’ın yönetmenliğini yaptığı filmde yıldızlar şarkı ve dans yeteneklerini sergiliyorlar. Filmde, daha önce Barbra Streisand’in yorumuyla bilinen hit balad “Memory” yeni yapımda Jennifer Hudson seslendirecek.

Cats ile ilgili görsel sonucu

Daha önce Sevgililer Günü ve Seçilmiş filmlerinde rol alan Swift için Cats bugüne kadar parçası olduğu en büyük yapım. Başarılı şarkıcı filmde Bombalurina karakterini canlandırıyor.

Jennifer Hudson ise filmde, müzikalinde Elaine Paige’in oynadığı Grizabella isimli Çekici Kedi’yi canlandırıyor. Filmin en ünlü parçasını seslendirecek olan Hudson’ın performansı beklentileri aşacak gibi gözüküyor.

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...