9 günlük 2019 Kurban Bayramı tatili için ümitler tükeniyor

Share

Kurban Bayramı tatiline sayılı günler kalsa da tatilin kaç gün olacağı netleşmedi. 10 Ağustos’tabaşlayacak bayram tatili, 14 Ağustos Çarşamba bitiyor.

Perşembe ve cuma günleri ise henüz tatil süresine dahil edilmedi. Turizm dışındaki sektörler tatil süresinin uzamasına karşı çıkarken,turizmciler de tatilin uzaması konusunda yapılacak bir açıklama için artık geç kalındığını düşünüyor.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde tatilin kaç gün olacağı henüz belli olmadı.

Turizm sektörü dışında olanlar iş gücü kaybı olacağı gerekçesiyle tatilin uzamamasını talep ederken, turizm sektörü de artık umudunu yitiriyor.

Kurban Bayramı’na 3 haftadan kısa bir süre kalması sebebiyle tatilin uzaması kararı alınsa dahi çok büyük etkisi olmayacağına dikkat çeken turizm sektörü temsilcileri, son anda tatil uzarsa rezervasyon yapmak isteyenlerin yüksek fiyatlarla karşılaşacağına vurgu yaptı.

Otellerin belirli doluluk oranlarına ulaştığını dile getiren sektör temsilcileri, artan dolulukların fiyatları da yukarı çektiğini söyledi.

Hürriyet, NTV

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...