Millie Bobby Brown’ı zorlayan tek sahne

Share

Millie Bobby Brown, Stranger Things’in 3. sezonundaki bir sahneyi çekerken kustuğunu itiraf etti.

Hangisi olduğunu tahmin edebilir misiniz? Birinin organlarına kadar eridiği sahneler ya da farenin patladığı sahne olabilir… 3. sezonda mideleri bulandıran birçok sahne olmasına rağmen, 15 yaşındaki oyuncuyu tuvalete koşturan sahne bunlar olmadı.

24 Temmuz’da Instagram üzerinden paylaştığı gönderide, onu kusturanın altıncı bölümden bir sahne olduğunu açıkladı. Telepatik olarak Billy ile konuşabilmek için zihninin karanlıklarına giden karakterini Billy kolundan tutuyor ve kaçmaya çalıştığında, geriye doğru dönmeye başlıyor.

 

View this post on Instagram

 

u spin me right round baby right round ahhhh (threw up after this) @sarahhindsgaul

A post shared by mills ? (@milliebobbybrown) on

Bu sahnenin çekiminde dublör kullanmayan genç oyuncu yeşil ekranın önünde kayışlara bağlı bir şekilde bu sahneyi tekrar tekrar çekince midesi bulandığı için tuvalete koşup kusmak zorunda kalmış. Midesinin bulanmasına hiç de şaşırmadık doğrusu!

Sahnenin özel efektler kullanılmış hali:

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...