Need for Speed Heat tanıtıldı

Share

Yarış oyunu denince klasikler arasında akıllara gelen Need for Speed Heat resmen tanıtıldı ve hakkında ilk detaylar ortaya çıktı. Electronic Arts, yeni yarış oyunu için oldukça iddialı yeniliklerden bahsediyor.

Need for Speed Heat açık dünya ile geliyor

Electronic Arts tarafından açılan internetten sitesindeki geri sayım bitti. Sevilen yarış serisinin yeni oyunu hakkındaki bilgiler ortaya çıktı.

Ortaya çıkan bilgilere göre Need for Speed‘in yeni oyununun ismi daha önce de konuşulduğu gibi “Need for Speed: Heat” olacak. Ayrıca oyun, hikaye tabanlı açık dünya oyunu olacak ve oyunseverler bu oyunu sadece çevrimiçi oynamayacaklar.

Yarış oyunlarındaki ilgi çekici etkenlerden olan hava durumu yeniliklerle geliyor. Ortaya çıkan bilgiye göre Need for Speed: Heat’te yağmur sıklığı fazla olacak ve oyunda gün dönümü olmayacak. Oyunun zaman dilimini ise genel olarak gece oluşturuyor.

Need for Speed Heat

NFS: Heat‘in grafikleri ve ayar mekaniği 2015 yılındaki NFS oyunuyla aynı olacak. Bu da Need for Speed: Heat’in, FIFA serisinde de kullanılan Frostbite Engine oyun motoruna sahip olacağını gösteriyor.

Oyunun hikaye modundaki ana karakter bir kadın olacak. Tüm hikayede bu kadını canlandırıp hayat vereceğiz. Ayrıca gerçekçilik bakımından önemli bir unsur olan araçların hasar durumu da değişkenlik gösterecek. Oyuncuların arabalarını kullanmak için hasar almamaları gerekecek.

Oyunun iki farklı versiyonu bulunuyor.

Standart Edition ve Deluxe Edition olarak ortaya çıkan paket ayrıntıları da netleşti. Deluxe Edition, yarışseverlere banka desteği ve karakter kıyafetleri gibi ekstra içerikleri bünyesinde barındırıyor.

Need for Speed Heat oyununun PS4 ön sipariş fiyatı Standart sürüm için 459 TL, Deluxe sürüm için 519 TL olarak açıklandı. Xbox One konsolu için ön sipariş fiyatı Standart sürümü için 468 TL (EA Access sahipleri için 421 TL), Deluxe sürümse 539 TL (EA Access sahiplerine 485 TL) olarak açıklandı. Son olarak Need for Speed: Heat 8 Kasım’da erişime açılacak.

https://shiftdelete.net/need-for-speed-heat-resmen-tanitildi

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...