Samsung Galaxy Fold 2 geliyor

Share

2019 yılına katlanabilir telefonlar ile damga vurmak isteyen Samsung ve Huawei’nin başarısızlığı herkes tarafından biliniyor. Galaxy Fold ve Mate X tanıtılmasının üzerinden aylar geçmesine rağmen halen satışa sunulamadı.

Tabi, cihazların satışa sunulamamış olması katlanabilir telefon çalışmalarının devam etmediği anlamına gelmiyor.

Samsung Galaxy Fold 2 tasarımı dikkat çekiyor

6.7 inç büyüklüğündeki ekranın yer aldığı telefonun, Galaxy Fold 2 olarak adlandırılması bekleniyor. Samsung’un patent çizimlerinin LetsGoDigital tarafından görselleştirilmesi, cihazın neye benzeyeceğini görebilmemizi sağladı.

6.7 inçlik ana ekranın yanı sıra tarih / saat ve bildirimlerin görüntülenmesini sağlayan 1 inçlik bir ekrana yer verilecek. Bu sayede ilk modelle yani Galaxy Fold ile kıyaslandığında daha kullanıcı dostu bir katlanabilir telefon olması bekleniyor.

Galaxy Fold demişken, Samsung’un Şubat ayında tanıttığı ve ekran kırılması nedeniyle çıkış tarihini ertelediği bu model, herhangi bir aksilik yaşanmazsa gelecek ay tanıtılacak. Galaxy Fold 2’nin ise en iyi ihtimalde 2020 yılının ilk yarısında gelmesi bekleniyor.

6.7 inçlik ekranların Kasım ayında Samsung’a teslim edilmeye başlanacağı ve sonrasında sürecin başlayacağı belirtiliyor.

https://shiftdelete.net/samsung-galaxy-fold-2-geliyor

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...