Ücretsiz Spotify Premium kullanma süresi uzatıldı

Share

Uzun zamandır hayatımızda olan Spotify, önemli bir pazarda mücadele ediyor. Apple Music ve YouTube Premium gibi rakipleri olan müzik dinleme platformu elini kuvvetlendirmek için ücretsiz deneme dönemini başlattı. Daha önce 30 gün olan ücretsiz Spotify Premium kullanma hakkı, 90 güne çıkarıldı. Yani 3 ay boyunca ücretsiz olarak Spotify Premium kullanmak mümkün. Ancak bunun bazı şartları var.

Ücretsiz Spotify Premium deneme süresi uzatıldı

50 milyon şarkı ve 450 bin podcast ile kullanıcıları bekleyen Spotify, ücretsiz kullanım süresini uzattı. Bundan sonra kullanıcılar ücretesiz Spotify Premium denemek istediklerinde kendilerine 3 ay sunulacak. İlk üç ay kullanıcılar hiçbir ücret ödemeyecek. Tabii bunun için kişinin ilk kez Spotify üyeliği alıyor olması gerekiyor.

Herhangi bir zaman kısıtlaması bulunmayan yeni kampanya tüm dünyada geçerli. Kullanmak isteyenler, istedikleri zaman Premium üyelik paketlerine başvuru yapabiliyor. Bireysel ve Öğrenci paketleri bugünden itibaren, Aile paketi ise gelecek aylarda kullanıma hazır olacak.

Spotify Premium Bölümü Direktörü Alex Norström yeni kampanya hakkında açıklama yaptı. Norström, “Premium paketin tüm özelliklerini deneyimlemenin zaman aldığını biliyoruz, tam da bu nedenle kullanıcılara, Premium’un sorunsuz müzik dinleme deneyiminden etkilenmeleri için ihtiyaçları olan zamanı sunuyoruz” dedi.

https://shiftdelete.net/ucretsiz-spotify-premium-kullanma-suresi-uzatildi

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...