Xiaomi Mi A3 Türkiye fiyatı belli oldu

Share

Android One programının en başarılı telefonlarına ev sahipliği yapan Mi serisinin yeni üyesi Xiaomi Mi A3 geçen ay tanıtılmıştı. Detaylarını sizlerle paylaştığımız cihaz için merakla beklenen detay: Xiaomi Mi A3 Türkiye fiyatı belli oldu.

Xiaomi Mi A3 Türkiye fiyatı öncesinde cihazın özelliklerini cihazın özelliklerini kısaca hatırlayalım. Tasarımsal açıdan Mi CC9e modelini temel alan telefonun, 6.1 inç büyüklüğündeki OLED ekranı 720×1560 piksel çözünürlük sunuyor.

Xiaomi Mi A3 özellikleri

Xiaomi Mi A3 Türkiye fiyatı belli oldu

4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı ile gelen telefon, Qualcomm’un Snapdragon 665 işlemcisinden güç alıyor. 11 nm fabrikasyon süreci ile üretilen ve 2 GHz hızında çalışan bu sekiz çekirdekli işlemci, Adreno 610 GPU’yu barındırıyor.

Mi A3’ün 32 Megapiksel çözünürlüğündeki ön kamerası f/2.0 diyaframa sahip. Arka tarafta ise 48 Megapiksel çözünürlüğündeki f/1.8 diyaframa sahip geniş açılı ana kameraya, 8 Megapiksel çözünürlüğünde f/2.2 ultra geniş açılı kamera ve 2 Megapiksel çözünürlüğünde f/2.4 derinlik algılama sensörü eşlik ediyor.

4030 mAh kapasiteli bataryadan beslenen ve ekrandan parmak izi okuyucuya ev sahipliği yapan telefon, USB-C portunu bünyesinde barındırıyor. 153.5 x 71.9 x 8.5 mm boyutlarındaki telefon, 173 gram ağırlığında.

Xiaomi Mi A3 fiyatı ne kadar? Xiaomi Mi A3 Türkiye fiyatı

Xiaomi Mi A3 fiyatı ülkemizde büyük bir merak konusuydu. 64 GB depolama alanına sahip Xiaomi Mi A3 Türkiye fiyatı: 2299 TL olarak açıklandı. Cihaz için ön sipariş alınmaya başlanırken, teslimatlar 30 Ağustos tarihinde başlayacak.

https://shiftdelete.net/xiaomi-mi-a3-turkiye-fiyati-belli-oldu

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...