Breaking Bad filmi El Camino’nun ilk fragmanı yayınlandı

Share

Adından uzun bir süre bahsettiren ve kült yapımlar arasına giren BreakingBad dizisi film oluyor. Netflix platformunda yayınlanacak olan Breaking Bad filmi fragmanı nihayet yayınlandı. Bakalım El Camino: A Breaking Bad Movie ismiyle yayınlanacak olan filmde bizi neler bekliyor?

20 Ocak 2008 tarihinde ilk olarak seyircinin karşısına çıkan Breaking Bad, Vince Gilligan tarafından tasarlandı. Bir kimya öğretmeninin maddi ihtiyaçlarını karşılamak için başladığı ek işinde uyuşturucu baronu oluşunu anlatan yapım, tüm dünyada yankı uyandırdı.

16 Emmy Ödülü, 8 Satellite Ödülü, 2 Altın Küre Ödülü ve 2 Peabody Ödülü olmak üzere birçok ödül alan yapım Netflix aracılığıyla yeniden ekranlarımıza dönüyor.

Uzun bir süredir filmin çekileceği konuşulsa da hakkında son derece kısıtlı bilginin olması filmin artık çekilmeyeceğini yönünde yorumlanmıştı. Ancak geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bilgiler gündeme bomba gibi düştü.

Dizinin Saul Goodman’ı olan Bob Odenkirk filmin çekimlerinin çoktan bittiğini duyururken bugünse ilk fragman yayınlandı. El Camino: A Breaking Bad Movie ismiyle karşımıza izleyiciyle buluşacak olan film 10 Kasım 2019 tarihinde yayınlanacak.

Hala hakkında son derece kısıtlı bilginin bulunduğu filmin Jesse Pinkman’ın hikayesi ile devam edileceği söyleniyor. Dilerseniz sözü fazla uzatmadan Skinny Pete’ın sorgu sahnesini içeren Breaking Bad filmi fragmanı ile baş başa bırakalım.

https://shiftdelete.net/breaking-bad-filmi-fragmani-yayinlandi

Tolga Erbak

Kırklareli’de doğan Tolga Erbak, ilk ve orta öğretimini aynı şehrin Lüleburgaz ilçesinde tamamladı. Eğitim yaşamına İstanbul Kültür Üniversitesi’nde işletme okuyarak devam eden Tolga, üniversite yaşamının ardından İngiltere’de dil eğitimini tamamladı. Bu süre zarfında online dergi EDergim’in genel yayın yönetmenliği, yabancı film/diziler için altyazı çevirileri ve çeşitli dergi & sitelere Formula 1 haber çevirileri yapıp köşe yazıları yazan Tolga, aynı zamanda Türkiye’de önemli yer tutan sözlük sitelerinden Limon Sözlük’ün de kurucusu. Tolga Erbak’ın 2010 yılında başladığı ilk romanı Gidecek Var, yaklaşık 1,5 yılda tamamlandı ve 2012′nin Aralık ayında, Cinius Yayınları’ndan çıktı. 2015 yılında Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi (MBA) bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Tolga, yine 2015’te, internet kullanıcılarının değişen beklentileri çerçevesinde Limon Sözlük’ü yeniden konumlandırarak aktüel haber-eğlence sitesi Serinletici'nin kurulmasına öncülük etti ve halen Serinletici genel yayın yönetmenliği konumunda yer alıyor.

You may also like...