Steve Jobs olduğu iddia edilen bir kişi Mısır’da görüntülendi

Share

2011 yılında ölen ve farklı kişiliği ile unutulmayan Apple kurucusu Steve Jobs ile alakalı ilginç bir iddia sosyal medya gündeminde dolaşıyor. Ortaya çıkan fotoğrafa göre Steve Jobs, Mısır veya Suriye’de sessiz sakin bir hayat yaşıyor olabilir. İşte Steve Jobs yaşıyor mu? iddiası ve ortaya çıkan Steve Jobs resmi:

Steve Jobs yaşıyor mu?

Reddit üzerinde bir kullanıcı tarafından paylaşılan gönderide, Steve Jobs olduğu iddia edilen bir kişinin Suriye ve Mısır benzeri bir ülkede çekilen fotoğrafı sosyal medyayı karıştırdı. Fotoğrafta, Steve Jobs olduğu iddia edilen kişi yerel kıyafetlere uygun rahat bir kıyafetle ve ayakkabısız bir şekilde otururken görülüyor. Kişinin kolundaki saat ise dikkat çeken bir diğer detay olarak görülmüş. Reddit kullancıları arasında birçok komplo üretilirken, bu komplonun en büyük dayanağı ise Steve Jobs’un babasının Suriyeli oluşu.

Farklı kişiliği ile bilinen ve hakkında birçok belgesel yapılan Steve Jobs’un bu resimdeki kişi olup olmadığı belli değil. Daha öncelerde de çekilme ihtimali bulunan bu fotoğraf hakkında ortaya atılan en güçlü iddia ise Steve Jobs’un rahat bir hayat sürmek için ölü numarası yapması.

Steve Jobs’un ailesi tatil için Türkiye’yi seçmişti

2011 yılında hayatını kaybeden Steve Jobs‘un eşi ve çocukları tatillerini Türkiye‘de geçirme kararı almışlardı. Jobs‘un eşi Laurene Powell ve çocukları Erin Siena Jobs, Reed Jobs, Eve Jobs 225 milyon dolarlık teknoloji harikası Venus isimli yat ile Göcek‘te zaman geçirmişlerdi.

Jobs‘un tasarımında bizzat kendi zevklerini ön plana çıkardığı Venus, görenleri kendine hayran bırakmıştı.

https://shiftdelete.net/apple-kurucusu-steve-jobs-yasiyor-olabilir

 

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...