Galaxy S11 kamera sızıntısı ile gündemde

Share

Galaxy Note 10’un tanıtılmasından daha oldukça kısa süre geçmesinin ardından Samsung’un amiral gemisi Galaxy S ailesinin yeni üyesi hakkında da sızıntılar gelmeye başladı. Samsung Galaxy S11 kamera sızıntısı ile karşımızda.

Samsung Galaxy S11 kamera sızıntısı ile gündemde

Galaxy Note 10 kısa süre önce tanıtılmasıyla birlikte hem donanım hem de tasarım özellikleri ile dikkatleri üstüne toplamayı başarmıştı. Fakat isabetli sızıntılarıyla tanınan Ice Universe tarafından Galaxy S11 hakkında bir tweet geldi.

Samsung Galaxy S11 kamera sızıntısı ile gündemde! - ShiftDelete.Net (1)

Genellikle doğru sızıntılarıyla tanınan Ice Universe Samsung fanlarını “Gerçek bir kamera yükseltmesi görmek istiyorsanız Galaxy S11‘i beklemelisiniz.” diyerek uyardı. Bununla birlikte, Ice Univers Galaxy S11‘in fotoğraf konusunda daha önce gösterilmemiş bir şeye odaklanacağını söyledi.

Bununla birlikte son sızıntılara göre Galaxy S11 de daha yüksek çözünürlükler, daha değişken diyafram aralıkları, ekstra uçuş süresi sensörleri ve daha yüksek zoom seviyelerinin tercih edilmesi bekleniyor.

Samsung Galaxy S11 kamera sızıntısı ile gündemde! - ShiftDelete.Net (2)

En taze söylenti olarak çok adımlı değişken diyaframın kullanılacağını söyleyebiliriz. S11’in kamerasının f/1.5 ve f/2.4 arasında değiştirilebilir bir diyafram aralığına sahip olması bekleniyor. Üçlü diyafram açıklığının da S11 için kullanılması bekleniyor.

Ayrıca, sıvı açıklık merceği denilen yeni bir mobil cihaz lensi de S11‘de kullanılabilir. Bu lens mevcut sabit çok elemanlı lensleri, akım odak noktalarında son derece hızlı değişiklikler için uygulandığında küresel eğriliğini değiştirebilen diğer lenslerle görüntülerin birleştirilmesini sağlıyor. Yeni teknolojinin çalışma prensibi henüz net bir şekilde bilinmese de Samsung’un yeni 108 Megapiksel lensi ile birlikte bu teknolojinin kullanılması bekleniyor.

Yakın zamanda Galaxy S11 ile de ilgili hem donanım hem de tasarım özelliklerin sızdırılması bekleniyor.

https://shiftdelete.net/galaxy-s11-kamera-sizintisi-ile-karsimizda

Tolga Erbak

Kırklareli’de doğan Tolga Erbak, ilk ve orta öğretimini aynı şehrin Lüleburgaz ilçesinde tamamladı. Eğitim yaşamına İstanbul Kültür Üniversitesi’nde işletme okuyarak devam eden Tolga, üniversite yaşamının ardından İngiltere’de dil eğitimini tamamladı. Bu süre zarfında online dergi EDergim’in genel yayın yönetmenliği, yabancı film/diziler için altyazı çevirileri ve çeşitli dergi & sitelere Formula 1 haber çevirileri yapıp köşe yazıları yazan Tolga, aynı zamanda Türkiye’de önemli yer tutan sözlük sitelerinden Limon Sözlük’ün de kurucusu. Tolga Erbak’ın 2010 yılında başladığı ilk romanı Gidecek Var, yaklaşık 1,5 yılda tamamlandı ve 2012′nin Aralık ayında, Cinius Yayınları’ndan çıktı. 2015 yılında Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi (MBA) bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Tolga, yine 2015’te, internet kullanıcılarının değişen beklentileri çerçevesinde Limon Sözlük’ü yeniden konumlandırarak aktüel haber-eğlence sitesi Serinletici'nin kurulmasına öncülük etti ve halen Serinletici genel yayın yönetmenliği konumunda yer alıyor.

You may also like...