Falcao resmen Galatasaray’da!

Share

Kolombiyalı yıldız futbolcu Radamel Falcao resmen Galatasaray’da. Sarı-kırmızılı kulüp, golcü futbolcunun transferini Twitter hesabından duyurdu. Yarın (1 Eylül 2019) İstanbul’a gelerek resmi sözleşmeye imza atması beklenen Falcao için sarı-kırmızılı kulüp, pazartesi günü imza töreni düzenleyecek.

Galatasaray, Radamel Falcao transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-kırmızılı ekibin 1,5 aydır transferi için uğraştığı Kolombiyalı futbolcunun kulübü Monaco’yla da anlaşmaya varıldı. Bonservis bedeli ödenmeden kadroya katılacak Falcao ile Galatasaray’ın yıllık 5 milyon Euro ve bonuslardan oluşan bir sözleşme imzalaması bekleniyor.

Galatasaray’ın taraftar grubu ultrAslan, Falcao’nun İstanbul’da karşılanacağı saati 15.00 olarak duyururken, yıldız futbolcunun uçağının saat 17.00’de İstanbul’da olması bekleniyor. Falcao için Atatürk Havalimanı Özel Havacılık Terminali’nde düzenlenecek karşılama törenine çok sayıda sarı-kırmızılı taraftarın katılması bekleniyor.

T24

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...