Millie Bobby Brown kendi güzellik markasını çıkarıyor

Share

Kylie Jenner ve Rihanna’nın izinden yürüyen ünlüler sadece Selena Gomez ve Ciara değil. Millie de bu yola baş koyduğunu dün kendi Instagram sayfasında sevenlerine duyurdu. Netflix’in en popüler dizilerden biri olan Stranger Things’de oynayan 15 yaşındaki başarılı genç, sadece oyunculukla sınırlamıyor kendini ve kozmetik dünyasına da açılıyor.

“Karşınızda florence by mills. Gerçekten hayatımın aşkı bu. buna duyduğum aşkı, böyle bir şey yaratmanın zorluğunu ve yaratırken ne kadar heyecanlı olduğumu kelimelerle anlatamam. 2 koca sene verdim bu güzellik ve cilt markasını yaratabilmek için… bu sır tutmak için uzun bir süre ama artık bunu saklamak zorunda değilim! bana her gün yolladığınız sevgi ve destek için çok teşekkür ederim!! şey.. bir de @florencebymills’i takip edin sizi seviyorum <3”

Millie’nin yeni güzellik markasının adı ‘Florence by Mills’ olacak. Genç oyuncu bu ismi, büyük annesinin adına seçmiş. Brown WWD’ye verdiği röportajda, “Bireysellik, cesaret ve doğru olmayı temel alan bir marka, bunları yansıtan birinin adını almalı diye düşündüm” dedi.

Daha da önemlisi marka, PETA sertifikalı ve vegan olacak. Millie, gerçekten de harika bir iş çıkartmış doğrusu!

millie bobby brown PHOTOGRAPHY ile ilgili görsel sonucu

Z jenerasyonuna yönelik bir kozmetik markası nasıl olur diye soracak olursanız, işte bildiklerimiz! Henüz tam bir ürün listemiz olmasa da Brown,  Instagram’da gördüğümüz tam kapatıcılığa sahip fondötenlerden uzak duruyor ve Z jenerasyonunun genç ciltlerini rahatça gösterebilmeleri için ince bazlar yaratmış.

Brown’un kendi koleksiyonundan favori ürünleri; light skin tint ve jel gözaltı maskeleriymiş. Millie, genç bir yaşta oyuncu olunca güzellik süreciyle ilgili bir çok şey öğrenmiş. Konuyla ilgili Brown, “10-11 yaşından beri makyaj sandalyesinde oturuyorum ve makyajın her türlüsünü gördüm. Kan gibi özel efektlerden, her çeşit fondötene kadar gördüm. Bu alana yönelmeye karar verdim çünkü piyasada gençlere yönelik bir boşluk olduğunu fark ettim.”

Henüz fiyat aralığının ne olacağı bilinmese de, 10-34$ olacağı söyleniyor. En iyi haberi sona sakladık. Güzellik markasından elde edilen gelirlerin bir kısmı, Brown’un yakın zamanda hayatını kaybeden arkadaşı Olivia Hope LoRusso anısına kurulan Olivia Hope Vakfı’na bağışlanacak.

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...