Galaxy Fold siparişleri gönderilmeye başlıyor

Share

Samsung Galaxy Fold‘a sahip olmak için ön kayıtlar Amerika Birleşik Devletleri ve Çin’de ikinci kez başladı.

Eylül ayı Samsung için hareketli geçiyor diyebiliriz. Bir süredir yılan hikayesine dönen katlanabilir telefon macerası, bu ay sonuca varabilir. Son çıkan bilgilere göre, Galaxy Fold‘lar 11 Eylül günü sahiplerine teslim edilmek için yola çıkacak.

Galaxy Fold teslimat tarihi ne zaman?

Şimdilik konuyla ilgili Samsung cephesinden yapılmış resmi bir açıklama yok. Ancak, Güney Koreli havayolu şirket KT yayınladığı bir raporda, ülkedeki Galaxy Fold siparişlerinin 11 Eylül’de gönderilmeye başlayacağını duyurdu. Şirketin, 6 Eylül günü IFA 2019’da yeni Fold’u tanıtması ve siparişleri almaya başlaması bekleniyor. Bu arada Galaxy Fold için şimdilik yalnızca ön kayıtların açıldığını tekrar hatırlatalım.

Satışa çıkacak ürün sayısı hakkında da bazı karışıklıklar var. Kimi kaynaklar 20 bin – 30 bin adet ürünün satışa hazır olduğunu söylerken, bazı kaynaklar ilk partinin 2 bin 500 adetten oluştuğunu söylüyor.

Galaxy Fold teslimat tarihi için Güney Kore’de durum bu şekildeyken, Amerika Birleşik Devletleri’nde tarih biraz daha ileride görünüyor. Söylentilere göre, akıllı telefon ABD’li tüketicilerle 27 Eylül’de kavuşacak. Ülkemiz içinse şu an için yapılmış hiçbir açıklama bulunmuyor.

Tüm bunların ötesinde Galaxy Fold‘u siyah, gri, yeşil ve mavi renklerle satışa sunulacağını ve fiyatının yaklaşık olarak 1.965 dolar olacağını belirtelim.

https://shiftdelete.net/galaxy-fold-teslimat-tarihi-ortaya-cikti

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...