ABD ve Bahamalar’a yeni kasırga tehditi: Humberto

Share

Seviyesi birinci kategoriye yükseltilen Humberto Kasırgası’nın önümüzdeki günlerde Bahamalar’ın yanı sıra ABD’nin doğu yakasını etkisi altına alabileceği aktarıldı.

ABD’nin Florida eyaleti açıklarında Atlas Okyanusu’nda oluşan Humberto Kasırgası’nın seviyesinin birinci kategoriye yükseltildiği bildirildi.

Miami’deki ABD Ulusal Kasırga Merkezi, Bermuda’nın 1260 kilometre batısında yer alan Humberto’nun saatte 120 kilometre rüzgar hızıyla kuzeydoğuya doğru ilerlediğini açıkladı.

Seviyesi birinci kategoriye yükseltilen Humberto Kasırgası’nın gelecek günlerde Bahamalar’ın yanı sıra Florida’dan başlayıp Kuzey Carolina’ya kadar ABD’nin kıyı kesimlerini etkisi altına alabileceği uyarısında bulunuldu.

Bahamalar’ı ay başında beşinci kategoride vuran Dorian Kasırgası, 50 kişinin ölümüne yol açmıştı. Ada ülkesinde hala 1300 kişinin kayıp olduğu ifade ediliyor.

Nayn

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...