Madonna makyaj koleksiyonu çıkarıyor

Share

Seksenli yıllardan beri stil ikonu olan Madonna sadece modayı değil makyaj trendlerini de etkiliyor. Müzik videoları ile bizi mest eden Madonna, bir makyaj koleksiyonu çıkarıyor.

MDNA SKIN adlı bir cilt bakım markası olan ünlü şarkıcının ürünleri biraz pahalı olsa da yeni koleksiyonu cepleri yakmayacak. Too Faced makyaj markası ile iş birliği yapan Madonna, iki makyaj seti hazırladı. Madonna’nın sahne stilinden ilham alan yeni koleksiyon ünlü şarkıcının sabırsızlıkla beklenen Madame X turnesini yansıtıyor.

Ünlü şarkıcının sahne makyajına erişebileceğiniz yeni koleksiyonda, çocukluğunuzdan beri hayranlıkla izlediğiniz Madonna’yı günlük ve gece stilinizde yansıtabileceksiniz. ‘Medellin Set’ adlı ilk makyaj setinde Too Faced’in ünlü kırmızı mat rujları, ışıltılı dört farı ve pembemsi allığı var. ‘I Rise’ adlı ikinci makyaj seti ise ünlü şarkıcının yeni albümüne atıfta bulunuyor. Rose gold ve pudra pembelerinden oluşan bu sette Madame X turnesinin resimleri yer alıyor.

too faced madonna ile ilgili görsel sonucu

Makyaj koleksiyonunun fiyatları henüz açıklanmamış olsa da Too Faced işbirliğinin daha erişilebilir fiyatlarda olacağı tahmin ediliyor. Madame X turnesinin New York’taki pop-up mağazasında satışa sunulan makyaj koleksiyonu ile beraber konser biletleri de alınabilecek.

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...