iPhone 11 için sıraya girenleri Tim Cook karşıladı

Share

10 Eylül’deki etkinliğin ardından ön siparişe açılan iPhone 11 ailesi, sonunda fiziksel olarak da mağazalardaki yerini aldı. Amerika Birleşik Devletleri’nde raflara yerleşen iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modelleri tüketicilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. iPhone 11 almak isteyenler sıraya girdi. New York’taki Apple mağazasının önünde kuyruğa girenler Tim Cook sürprizi ile karşılaştı.

Apple’ın New York Regent Caddesi üzerindeki mağazası da diğer Apple mağazaları gibi oldukça yoğun bir gün geçirdi. iPhone severler, en yeni iPhone modellerini satın almak için uzun bir kuyruk oluşturdu. Sabah 06:00’dan itibaren müşteri akınına uğrayan Apple mağazası saatler ilerledikçe daha da kalabalıklaştı.

Yeni iPhone modelleri için oluşan kuyruklar yalnızca ABD ile sınırlı değildi. Sosyal medyada yer alan görüntülere göre Singapur, Sidney ve Berlin’deki mağazalarda da belirli kuyruklar oluştu.

Apple‘ın eylül ayı itibariyle hayatımıza dahil ettiği yeni iPhone modelleri, daha başarılı kameraları, daha uzun pil ömürleri, daha dayanıklı ekranları ve daha hızlı işlemcileri ile dikkat çekiyor. Bazı analistler, Apple’ın bu özelliklerle birlikte oldukça iyi geri dönüş alacağını öngörüyor.

Resim

JP Morgan yaptığı açıklamada Apple’ın 2019 yılındaki 184 milyonluk satış tahmininin devam ettiğini duyurdu. 2020’de Apple’ın 195 milyonluk akıllı telefon satışına imza atacağı öngörülüyor.

Önde gelen Apple analistlerinden biri olan Ming-Chi Kuo ise, Çin’deki alıcıların özellikle iPhone 11 ile yakından ilgili olduğunu belirtti. Çinli tüketicilerden gelen talepler, markanın bu pazardaki satışlarını artırmasına yardımcı olacak.

https://shiftdelete.net/iphone-11-icin-siraya-girenlere-tim-cook-surprizi

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...