Samsung Galaxy A20s tanıtıldı

Share

Samsung hali hazırda piyasada olan Galaxy A ve M serisi telefonlarının S versiyonlarını tanıtmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde tanıtılan Galaxy M10s ve Galaxy M30s’in ardından bu kez Galaxy A20s resmiyet kazandı.

Herhangi bir etkinlik düzenlemeyen Samsung internet sitesinde yayınladığı infografik ile cihazı tanıttı. Galaxy A20s modelini özel kılan detay, Galaxy A20 ile kıyaslandığında hem iyileştirmeler hem de gerilemeler yaşanmış olması.

Samsung Galaxy A20s özellikleri

Samsung aslında 6.5 inç büyüklüğünde olan ve HD+ çözünürlük sunan Infinity-V ekranın AMOLED veya LCD panel olup olmadığını söylemiyor.

Cihazda 1.8 GHz hızında sekiz çekirdekli bir işlemci yer alıyor. Bunun Snapdragon 625 olduğuna kesin gözüyle bakılırken, işlemcinin yüksek performanslı çekirdeğe sahip olmaması durumun dezavantaja dönüşmesine neden oluyor. Bu nedenle Galaxy A20’de yer alan Exynos 7884 daha güçlü bir işlemci.

Samsung Galaxy A20s tanıtıldı! İşte özellikleri - ShiftDelete.Net

3 GB / 4 GB RAM ve 32 GB / 64 GB depolama seçenekleri ile gelen telefon, 4000 mAh kapasiteli bataryaya sahip. 8 Megapiksel çözünürlüğünde ön kameranın yer aldığı cihazın arka tarafında parmak izi okuyucu bulunuyor.

Arka tarafta 13 Megapiksel çözünürlüğündeki ana kameraya, 8 Megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera ve 5 Megapiksel derinlik sensörü eşlik ediyor. Ana kameranın çözünürlüğü Galaxy A20 ile aynı olsa da, diyafram açıklığı nedeniyle düşük ışık koşullarında daha iyi olması bekleniyor.

Siyah, mavi, yeşil ve kırmızı olmak üzere dört farklı renk seçeneği bulunuyor. Samsung henüz cihazın çıkış tarihini ve fiyatını açıklamadı.

https://shiftdelete.net/samsung-galaxy-a20s-ozellikleri-ve-fiyati

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...