Ralph Lauren, Rachel Green koleksiyonu çıkarıyor

Share

Hala izlenmeye devam eden Friends dizisinin yayınlanması üzerinden 25 sene geçti! Rachel Green karakterinin tarzı ise günümüzde kullanılmaya devam ediliyor. Dizinin hayranları Rachel’ın moda tutkunu olduğunu bilir, önce Bloomingdales’da sonra da Ralph Lauren’de çalışmaya başlayan Green, dizinin 10 senesi boyunca tarzı ile konuşulmuştu. Şimdi ise hayali dün yayı gerçekleştiren Ralph Lauren, Warner Bros ile bir araya gelerek Rachel Green’in stilini kutlayan bir koleksiyon çıkarıyor.

90’lar ve 2000’li yılların trendlerini güncel bir şekilde yansıtan koleksiyon, Jennifer Aniston tarafından canlandırılan karakterin tarzına göre şekillendi. Deri pantolonlar ve etekler, polo yaka trikolar, çizgili takım elbiseler, mini ve midi etekler ve biraz da leopar desenlerinden oluşan koleksiyon erişilebilir fiyatlarda olan Polo Ralph Lauren ve Lauren Ralph Lauren alt markalarından geliyor.

Rachel Green’in ilk büyük moda işi olan Bloomingdales’da sergilenecek olan parçalar, Friends’in 25. yıl kutlamaları eşliğinde görülebilecek. Rachel Green’in gardırobundan bir parça sahibi olabilirken aynı zamanda ‘Central Perk’ kafesinde kahve içebileceksiniz! Bununla kalmayan Ralph Lauren, ünlü mağazanın üçüncü katına Rachel’ın ofisinin rekreasyonunu yaptı.

Bu oldukça Instagram dostu etkinlik sürecinde New York’ta olmasanız bile üzülmeyin! Rachel Green koleksiyonunu Ralph Lauren’in online mağazasından satın alabilirsiniz.

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...