Uygun fiyatlı Galaxy Note geliyor

Share

Samsung’un Galaxy Note serisi bu yıl iki modelin tanıtılması ile birlikte genişledi. Galaxy Note 10 Plus modeli beklentileri karşılarken, genel görüş Galaxy Note 10’un küçük eksiklikleri nedeniyle bu seriye uygun olmadığı yönünde oldu.

SamMobile tarafından paylaşılan rapora göre Samsung, Galaxy Note serisine uygun fiyatlı bir model ekleyecek. Sızdırılan model numarası “SM-N770F“. Bu model numarasında N ifadesi cihazın Galaxy Note olduğu anlamına geliyor.

Uygun fiyatlı Galaxy Note için kollar sıvandı

Ancak, Note serisinin model numarası N9xx şeklinde. Bu model numarasının anlam kazanması için 2014’e dönmemiz gerekiyor. O yıl 7 serisi altında piyasaya sürülen tek telefon, SM-N750 model numarası ile Galaxy Note 3 Neo oldu.

Uygun fiyatlı Galaxy Note 10

Bu kapsamda SM-N770 model numarası bir amiral gemisini değil, daha uygun fiyatlı bir seçeneği işaret ediyor. Cihaz Note serisi altında satışa sunulacağı için S-Pen’in yer almaya devam edeceği dışında, özellikleri şu anda bilinmiyor.

Bugüne kadar ortaya çıkan tek sızıntı, 128 GB dahili depolama alanına sahip olacağı. Samsung’un uygun fiyatlı Galaxy Note 10 modelinin nasıl bir donanım ile kullanıcıların karşısına çıkacağını hep birlikte göreceğiz.

https://shiftdelete.net/uygun-fiyatli-galaxy-note-geliyor

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...