Netflix üyesi olmayanlar için ücretsiz izleme dönemi

Share

Netflix bir çok yapıma ev sahipliği yapıp, daha alternatifli içerikler sunarak rakiplerine karşı bir adım öne çıkmak için elinden geleni yapıyor. İçerik konusunda olduğu kadar Netflix üye sayısı için artış hedefleyerek bazı bölümleri ücretsiz sunan yeni bir çözüm üretti. Netflix üyesi olmayanlar da dizilerin belirli bölümlerini ücretsiz izleyebilecek. Uygulama şimdilik Hindistan için geçerli.

Netflix üye sayısını artırmak adına harekete geçti. Netflix üyesi olmayan kullanıcılar için yeni bir karar alan şirket, daha fazla kullanıcıyı kendine çekmek için Bard of Blood isimli dizinin ilk bölümü ücretsiz olarak izletecek.

Şirket, ücretsiz teklifin yalnızca sınırlı bir süre için geçerli olduğunu söyledi:

”Netflix’te insanları bu harika platforma davet etmek için farklı yollar deniyoruz. Birçok kişinin casus Kabir Anand’ın heyecan verici hikayesini çekici bulacağına inanıyoruz. Serinin ilk bölümünü sınırlı bir süre için herkesin kullanımına sunmaktan heyecan duyuyoruz. Gelecekte, bunu diğer filmler ve diziler için yapmayı düşünüyoruz.”

Dizinin başrol oyuncusu Emraan Hashmi, herkesin görmesi için ilk bölümün linkini tweetledi:

Bu ayın başlarında Netlifx, Elite dizisinin ücretsiz bir bölümünü Meksika ve Kolombiya’da yayınlamıştı.

Bu, şirketin abone sayısının artması için yaptığı birçok deneyden biri. Apple TV Plus ‘ın da sektöre girmesiyle büyük bir rekabetle karşı karşıya kalan Netflix’in rakipleri arasında yakın zaman önce Disney de katıldı.

Şirket, akış dünyasında zirvede kalmak için elinden gelen her şeyi yapmaya devam edecek.

https://shiftdelete.net/netflix-uyesi-olmayanlar-icin-ucretsiz-izleme-donemi

Ali Bardakçı

Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Ali, iş yaşamını aynı şehirde sürdürüyor. 19. yüzyıl sanat akımları üzerine hobi amaçlı çalışmaları bulunan Ali, Serinletici'de gündemi her alanda takip etmeyi hedefliyor.

You may also like...