Blake Lively 3. kez anne oldu

Share

Blake Lively ve Ryan Reynolds için Hollywood’un parmakla gösterilen örnek çiftlerinden diyebiliriz. 4 yaşında James Reynolds ve 2 yaşında Inez Reynolds isminde iki kızları olan çift, geçtiğimiz mayıs ayında 3. bebeklerini beklediklerini açıklamışlardı.

Dedektif Pikachu filminin kırmızı halısında büyüyen karnını göstererek bu sürpriz gelişmeyi tüm dünyayla paylaşan Blake ve Ryan çifti, ailelerinin yeni üyesini kucaklarına aldı. Çiftin basın temsilcileri tarafından doğrulanan bu gelişmenin yanında bebeğin cinsiyeti ve ismi ise henüz açıklanmadı.

Reynolds ailesinin çocukları hakkında oldukça ketum ve basına kapalı bir duruş sergilediği biliniyor. Sosyal medyada da hamileliği boyunca daha sessiz kalan Blake’in henüz mü doğum yaptığı yoksa birkaç ay önce mi bebeğini kucakladığı ise tam bir muamma. Verdiği röportajlarda her zaman büyük bir aile istediğini söyleyen Blake Lively’i ve eşi Ryan Reynolds’u biz de tebrik ediyor ve ailenin 5. üyesine ait detaylı bilgileri heyecanla bekliyoruz!

Vogue

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...