En iyi akıllı telefon iPhone 11 Pro Max seçildi

Share

Çıktığı ilk günden bu yana yeni iPhone 11 ailesi özellikle de iPhone 11 Pro Max dikkatleri üstüne toplamaya devam ediyor. Birçok farklı otorite tarafından en iyi olduğu tescillenen iPhone 11 Pro Max, yeni bir tescille daha karşımızda. Consumer Reports tarafından en iyi akıllı telefon iPhone 11 Pro Max seçildi.

Apple’ın Eylül başında yaptığı lansman ile tanıttığı yeni iPhone 11 ailesi, tasarımsal olarak birçok eleştiri ile karşı karşıya kalsa da performans tarafında şaşırtmaya devam ediyor. Kar amacı gütmeden tüketici odaklı araştırma gazeticiliği yapan Consumer Reports dergisi en iyi akıllı telefonu iPhone 11 Pro Max olarak belirledi.

Consumer Reports tarafından yayınlanan en iyi akıllı telefonlar listesinin ikinci sırasında da iPhone 11 Pro yerini aldı. Tasarım konusunda kullanıcılara önemli bir yenilik sunmayan Apple, performans konusunda kullanıcıları oldukça şaşırttı.

iPhone 11 Pro Max’i en iyi akıllı telefonlar listesinde birinci sıraya çıkartan en önemli geliştirme pil ömrü olarak belirlendi. Consumer Reports testlerine göre iPhone 11 Pro Max yaklaşık 40.5 saatlik pil ömrü sunuyor. Son testlere göre bu uzun kullanım süresine yaklaşabilen cihaz olmadı. iPhone XS Max geçtiğimiz yılki testlere göre tek bir şarjla 27.5 saat dayanabiliyor.

Kamera tarafında ise şirket, Galaxy S10 ve Galaxy Note 10 gibi diğer yüksek dereceli akıllı telefonlarla rekabet edebilmek için üçüncü bir mercek eklemenin Apple için zorunluluk olduğunu vurguladı. Şirketin yaptığı testlere göre Apple iPhone 11 Pro Max ile kamera tarafında da rakip tanımadı. Hem çektiği kaliteli fotoğraflarla hem de olağanüstü video deneyimi sunmasıyla da 11 Pro Max ilk sırayı aldı.

Dayanıklılık tarafında da Apple’ın iPhone 11 modellerinin şimdiye kadarki en dayanıklı cihazlar olduğu iddiaları boş çıkmadı. Consumer Reports’un yaptığı testler de hem düşme hem de su geçirmezlik tarafındaki iddiaları doğruladı.

Son olarak iPhone XS veya XS Max kullanıcılarının iPhone 11 serisine geçmesine gerek olmadığını belirten Consumer Reports, ilk defa iPhone kullanacaklar için yeni bir telefonda inanılmaz bir deneyim yaşatabileceğini vurgulayarak raporu bitirdi. Yeni iPhone 11 ailesi dayanıklılığı, su geçirmezliği ve performansı ile de farklı otoritelerden güç alacak gibi duruyor.

https://shiftdelete.net/en-iyi-akilli-telefon-iphone-11-pro-max-secildi

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...