Mandy Moore müziğe dönüyor

Share

This Is Us izleyiciyseniz Mandy Moore’u Rebecca Pearson olarak şarkı söylerken dinlemeyi çok seviyorsunuzdur! Ancak gerçeğini özledik! Şansımıza, Mandy Moore, Instagram üzerinden yeni bir müzik videosu teaserı paylaştı. Uzun süredir beklenilen albümü üzerinde çalıştığını söyleyen ünlü oyuncu “Beklemede kalın,” diyerek hayranlarını heyecanlandırdı.

Geçtiğimiz Haziran ayında stüdyoda çalıştığını paylaşan Moore, “En sevdiğim insanlarla müzik yapıyorum. Yaptığımız işi dinlemeniz için sabırsızlanıyorum…” demişti. Ünlü oyuncu yeni albümünde ‘en sevdiği insanlar;’ yapımcı Mike Viola, davulcu Jason Boesel ve eşi, şarkıcı ve gitarist Taylor Goldsmith ile çalıştı.

Geçtiğimiz günlerde yeni bir paylaşım ile albümünün çıkış tarihinin yaklaştığını belirten Moore, This Is Us oyuncularından Chrissy Metz’in “Bu bir albüm kapağı mı?” sorusuna “video” diye cevap verdi.

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...