Galaxy Fold bu defa logo soyulması ile gündemde

Share

Samsung’un Şubat ayında tanıtımını gerçekleştirdiği katlanabilir telefonu Galaxy Fold adeta bir karmaşaya dönüştü. Ekran kırılması sorunu nedeniyle çıkışı ertelenen telefon, geçtiğimiz ay itibariyle sınırlı sayıda ülkede satışa sunuldu.

Maalesef, 7 ay süren bekleyişin ardından telefonu satın alanlar yeniden sorunlar ile karşı karşıya kaldı. Bu sorunların başında yine ekran menteşesi geliyor.

Galaxy Fold logo sorunu ile karşı karşıya

Galaxy Fold bu kez logo sorunu ile gündemde!

Samsung’un katlanabilir telefonunu satın alan Kurby’S isimli Twitter kullanıcısı, ekran menteşesi üzerindeki Samsung logosunun harflerinin yavaşça soyulmaya başladığını belirtiyor. Şu anda A ve U harflerinin silindiği rahatlıkla görülebiliyor.

Telefonun satışa sunulmasının üzerinden bir ay geçmedi. Kısa süre içerisinde logonun soyulması, Samsung’un cihazı gözden geçirirken yine bazı detayları atladığını gösteriyor. Tabi, bu telefonun çalışmasını olumsuz etkilemiyor.

Ancak, 1980 dolar fiyat etiketine sahip olan bir telefonda bu tarz sorunların yaşanması kullanıcıları üzüyor. Ekranla ilgili birçok sorun rapor edilmeye başlanmış olsa da, logo soyulması ilk kez ortaya çıkmaya başladı.

Bunların yanı sıra Galaxy Fold 2 için çalışmalara tüm hızıyla devam edildiğini hatırlatmak isteriz. Samsung’un Galaxy Note serisi ile bütünleşen S-Pen‘i önümüzdeki yıl yeni katlanabilir telefonu ile kullanıcılara sunması bekleniyor.

https://shiftdelete.net/samsung-galaxy-fold-logo-sorunu-ile-gundemde

Ali Bardakçı

Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Ali, iş yaşamını aynı şehirde sürdürüyor. 19. yüzyıl sanat akımları üzerine hobi amaçlı çalışmaları bulunan Ali, Serinletici'de gündemi her alanda takip etmeyi hedefliyor.

You may also like...