MIUI 11 güncellemesi için tarih belirlendi

Share

Xiaomi MIUI arayüzünün en güncel beta versiyonunu bir aydır Çin’deki kullanıcılarına sunuyor. 24 Eylül günü Mi 9 Pro 5G ve Mi Mix Alpha modelleri ile birlikte tanıtılan MIUI 11 güncellemesi için global tarih sonunda açıklandı. Xiaomi kullanıcıları için sevindiren haber şirketin Hindistan biriminden geldi.

MIUI India for #MiFans isimli Twitter hesabı yaptığı animasyonlu bir paylaşım ile birlikte yeni güncelleme için 16 Ekim gününü işaret etti. Xiaomi MIUI 11 güncellemesi bu tarihten itibaren global olarka yayınlanmaya başlayacak. Yeni güncelleme ile birlikte kullanıcılar yeni bir yazı stiline ve bildirimler için yeni seslere sahip olacak. Ayrıca, yüksek hızlı kablosuz dosya aktarımı ve MIUI’ın ofis uygulamaları da bu güncelleme ile birlikte kullanıcılara sunulacak.

MIUI 11 güncellemesi için tarih açıklandı

Xiaomi bu global yayını muhtemelen Redmi Note 8 Pro modeli ile aynı günde başlatacak. Akıllı telefonun da 16 Ekim günü Hindistan’da tanıtılacağı biliniyor.

Xiaomi kullanıcıları, sahip oldukları Android sürümüne bağlı kalmadan MIUI 11 güncellemesi alabilecek. Bunun için Android 10 yükseltmesi yapmalarına gerek olmayacak.

https://shiftdelete.net/miui-11-guncellemesi-icin-tarih-aciklandi

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...