iOS 13.1.2 sorunları ile gündemde

Share

Apple, iOS işletim sisteminin en yeni sürümünü geçen ay tüm dünyadaki kullanıcılarına sundu. iOS 13 güncellemesi ile birlikte iPhone kullanıcıları karanlık mod gibi önemli özelliklere kavuştu. Ancak, bazı sorunları da beraberinde getiren iOS 13, hızlıca yeni güncellemelerin de önünü açtı. En son iOS 13.1.2 güncellemesi ile tam her şey bitti derken, yeni sorunlar ortaya çıktı. iOS 13.1.2 sorunları ile gündemde.

iOS 13.1.2 sorunları neler?

iOS 13.1.2 aşırı ısınma sorunu dışında arama yapma tarafında ve batarya tarafında da bazı sorunları beraberinde getiriyor. Tabii iOS 13.1.2 sorunları arasında en sinir bozucu olanının arama yapamama durumu olduğunu söyleyebiliriz.

Apple‘ın destek forumları ve Twitter hesabı üzerinden iPhone kullanıcıları sorunları paylaşmaya başladı. Arama yapamama konusunda düzinelerce şikayetin olduğunu söyleyebiliriz.

Destek forumuna yazan bir kullanıcı da şunları söyledi:

“Güncellemeden sonra telefon ısınıyor. Bataryası boşalıyor ve en kötüsü gelen çağrıları göstermiyor. Telefon çalmadıktan sonra, telefonun anlamı nedir ki?”

Ayrıca aşağıdaki iki kullanıcı gibi birçok kullanıcı Apple’ın Twitter destek hesabına benzer sorunları bildirdi.

Apple söz konusu sorunların üstesinden gelmek için yakın zamanda yeni bir güncelleme yayınlayabilir. Ancak, şimdilik bu konuya ilişkin şirket cephesinden yapılan herhangi bir açıklama yok. Yine de kullanıcı şikayetlerinin dikkatle takip edildiğini söyleyebiliriz.

https://shiftdelete.net/ios-13-1-2-sorunlari-icin-kullanicilari-isyan-ettirdi

Ali Bardakçı

Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Ali, iş yaşamını aynı şehirde sürdürüyor. 19. yüzyıl sanat akımları üzerine hobi amaçlı çalışmaları bulunan Ali, Serinletici'de gündemi her alanda takip etmeyi hedefliyor.

You may also like...