Giannis: Ödül benim evimde!

Share

NBA’de geçen sezon MVP ödülü için yarış büyük bir çekişmeye sahne oldu ve neticede bir önceki yılın MVP’si James Harden ile Giannis Antetokounmpo arasındaki o yarışın galibi Yunan süper yıldız oldu.

Greek Freak, sezonun bitimiyle birlikte Milwaukee Bucks taraftarına seslenirken “Bana bu ödülü yeniden kazanana kadar MVP demeyin” çağrısında bulunmuştu.

Bu sürecin ardından Yahoo Sports, Antetokounmpo ile gerçekleştirdiği söyleşide 24 yaşındaki süper yıldıza bir kez daha MVP ödülünü sordu ve Harden’ın hak ettiğini iddia eden yorumları hatırlattı.

Giannis ise şu yanıtı verdi:

“Herkesin kendi fikri. Tabii ki James’i destekleyecekler. Asla James’ten iyi olduğumu söylemeyeceğim…”

Bununla birlikte Antetokounmpo ödülü için de geri adım atmadı:

“Ödül benim evimde…”

Öte yandan Antetokounmpo’nun asıl hedefi şampiyonluk kupası. Geçen sezon Doğu Konferansı finalinde Toronto Raptors karşısında 2-0 öne geçen Bucks, buna karşın rakibine konferans şampiyonluğunu kaptırmıştı.

Bununla ilgili ise Giannis şöyle konuştu:

“Kesinlikle b*ktan bir durum. Neredeyse 3-0 öne geçiyorduk. Kafamda NBA finaline gidiyorduk ama olmadı. 2-0 öndeydik; 1-0, 3-1’ken işi bitirmeniz lazım.”

www.eurohoops.net

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...