Bryan Cranston, Better Call Saul’da Walter White olarak geri dönmeye hazır

Share

21. yüzyılın en iyi dizileri olimpiyatları yapılmak istense podyum basamaklarından birini işgal edecek kült dizi Breaking Bad’in Emmy ödüllü başrolü Bryan Cranston, unutulmaz karakteri Walter White hakkında konuştu.

(SPOILER) Son olarak El Camino: A Breaking Bad Movie filminde kısa süre de olsa gördüğümüz (SPOILER) ve özlediğimizi farkettiğimiz Walter White’ı yeniden oynamak istediğini açıklayan Cranston, Breaking Bad evreninin tanrıları Vince Gilligan ve Peter Gould’un yarattığı karakterlere ve onların hikayelerine karşı korumacı olduklarını ve Walter White’ı Albequrque sokaklarında görmeleri için iyi bir neden istediklerinin altını çizdi.

Başarılı aktör, Vince Gilligan ve Peter Gould’un Breaking Bad öncesi dönemi anlattıkları Better Call Saul dizisinin ve Bob Odenkirk’in hayranı olduğunu, hikayenin ilerleyiş durumuna göre yakın zamanda Walt’un bir yerlerden çıkabileceğini söyleyerek hepimizin kalp atışını 90’a sabitledi.

Walter White’ı bir daha New Mexico sınırları içinde görür müyüz bilinmez fakat El Camino filminin Netflix’te ilk hafta 6.5 milyon kişi tarafından izlendiğini göz önünde bulundurursak, böyle bir hamle 4 sezon boyunca beklenen reytinglerin altında kalan Better Call Saul için hayat öpücüğü olabilir.

Playtuşu

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...