AirPods Pro tanıtıldığı gibi satışa sunuldu

Share

Apple’ın Eylül ayı lansmanında tanıtmadığı fakat bir süredir farklı sızıntılarla karşımıza çıkan yeni AirPods modeli büyük bir sürprizle geldi. Çıkış tarihi konusunda farklı söylentiler varken yeni AirPods Pro satışa sunuldu. Bununla birlikte AirPods Pro Türkiye fiyatı da belli oldu!

AirPods Pro Türkiye fiyatı belli oldu

Apple’ın Eylül başında yeni iPhone modellerini ve diğer cihazlarını sunduğu lansmanda tanıtmadığı AirPods Pro hakkında birçok farklı söylenti çıkmaya devam ediyordu. Bu hafta içerisinde ortaya çıkması beklenen cihaz sürpriz bir şekilde bugün karşımıza çıktı. Yeni AirPods Pro 1899 TL‘lik fiyat etiketi ile Apple’ın web sitesinde yayınlandı.

AirPods Pro özellikleri

Apple’ın yeni AirPods modeli aktif gürültü engelleme, kişiye özel kullanım rahatlığı için yeni kauçuk yapı, şeffaf mod, Adaptif EQ ile daha iyi ses performansı gibi önemli özelliklere sahip olarak sunuldu. Bununla birlikte suya ve tere dayanıklı tasarımı ile IPX4 sertifikalı bir şekilde karşımıza çıkıyor.

Şarj Kutusu tarafında Qi sertifikalı bir şarj aygıtıyla kablosuz olarak veya Lightning bağlantısı ile kolayca şarj edilebiliyor. Aktif gürültü engelleyici ve şeffaf mod arasında daha hızlı bir geçiş sağlayan yeni AirPods gürültülü ortamlarda veya birileriyle iletişime geçmek istediğinizde daha hızlı bir çözüm sunacak.

AirPods Pro Türkiye fiyatı belli oldu!

Bluetooth 5.0 bağlantı desteği ile gelen yeni AirPods tek şarjla 4.5 saate kadar dinleme süresi, 3.5 saat konuşma süresi sunması bekleniyor. 5.4 gram ağırlığı ile de oldukça hafif ve kulakta hissedilmeyecek bir büyüklükte karşımıza çıkıyor.

Yeni tasarım ile de kullanıcıların konforunu daha çok önemsediğini iddia eden Apple, ilk defa kauçuk silikon kulak uçları barındıran bir model ile karşımıza çıktı. Yeni AirPods’un kutu içeriğinden üç farklı boyutta silikon kulaklık ucu çıkacak. Yani kulağınıza tam oturan seçeneği rahatlıkla kullanabileceksiniz.

https://shiftdelete.net/airpods-pro-turkiye-fiyati-belli-oldu

Ali Bardakçı

Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Ali, iş yaşamını aynı şehirde sürdürüyor. 19. yüzyıl sanat akımları üzerine hobi amaçlı çalışmaları bulunan Ali, Serinletici'de gündemi her alanda takip etmeyi hedefliyor.

You may also like...