Bazı Note 10 özellikleri, Galaxy S10 modellerine geldi

Share

Samsung, Ağustos ayında kullanıcılarla buluşturduğu Galaxy Note 10 ve Note 10 Plus modellerindeki bazı özellikleri eski modelleri ile buluşturuyor. Galaxy Note 10 özellikleri kazanan bu modellerin başında Galaxy S10 serisi geliyor.

Galaxy Note 10 özellikleri, Galaxy S10 modellerine geldi

Amerika’da dağıtımına başlanılan güncelleme 718 MB boyutunda. Ekim ayı güvenlik yamalarına ev sahipliği yapan güncelleme: AR Doodle, canlı odak videosu, ön kamera için gece modu ve Hyperlapse modunda süper sabit kayıt gibi yeni özelliklere ev sahipliği yapıyor.

Galaxy Note 10 özellikleri, Galaxy S10 modellerine geldi!

Bu sayede Galaxy S10’un kamerası çok daha işlevsel hale gelirken, videolara alt yazı eklemenizi sağlayan gelişmiş video düzenleyici de güncelleme ile geliyor.

S10 serisi güncelleme ile birlikte sadece kamera iyileştirmeleri kazanmadı. Windows entegrasyonu sayesinde tek dokunuş ile Microsoft’un Telefonunuz uygulamasına bağlanarak bilgisayar üzerinde kişilerinizi, fotoğraflarınızı ve mesajlarınız kontrol edebilirsiniz.

Galaxy Note 10 özellikleri, Galaxy S10 modellerine geldi!

Ayrıca güncelleme ile birlikte dinamik kilit ekranı özelliği kullanıcılarla buluşuyor. Bu özellik ile telefonunuzu kitlediğiniz zaman kilit ekranı duvar kağıdınız otomatik değişiyor.

https://shiftdelete.net/note-10-ozellikleri-galaxy-s10-modellerine-geldi

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...