En iyi video çeken telefon iPhone 11 Pro

Share

Mobil cihazların gelişmesiyle birlikte büyük ve taşınması zor kameraları cebimize sığdırır hale geldik. Yeni cihazlar arasındaki rekabette oldukça sert fakat Apple yine önde duruyor. Bu yılın en iyi video çeken telefonu iPhone 11 Pro oldu!

iPhone 11 ailesinin tanıtıldığı günden bu yana, mobil cihazların kamera rekabetindeki dengeler değişti. Apple bu yıl yeni iPhone serisiyle kamera konusunda oldukça üstün bir performans sağlayarak, birçok fotoğraf testinin galibi oldu.

Piyasaya sürüldüğü ilk günden beri, geniş açı, gece modu gibi özellikleri ilk defa barındıran yeni iPhone ailesi oldukça iyi performans verdi. Hem kullanıcıları hem de mobil fotoğrafçıları sevindiren cihazlar DxOMark listesinde de bir numarada yerini almıştı.

En iyi video çeken telefon belli oldu! - ShiftDelete.Net (1)

Bugün ise 2019 yılının en iyi video çeken telefonları listesini yayınlayan bağımsız laboratuvar DxOMark, 31 akıllı telefonu test ederek en iyi video çeken telefonun iPhone 11 Pro olduğunu bildirdi. Xiaomi Mi CC9 Pro Premium Edition ile oldukça sıkı bir rekabete giren iPhone 11 Pro HDR kaydı ve mobil video ekosistemi ile listenin başında yer aldı.

Ayrıca DxOMark, video çekerken en iyi zoom, en iyi ultra geniş kamera ve en iyi gece çekimine özellikleri de liste içerisinde iPhone 11 Pro için vurgulanan özellikler arasında yer aldı. iPhone 12 ile ilgili detayların sızdırılmaya başladığı şu günlerde, gelecek sene için heyecanlanmaya başladık bile.

https://shiftdelete.net/en-iyi-video-ceken-telefon-belli-oldu

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...