Chromium tabanlı Microsoft Edge yeni logosuyla geliyor

Share

Microsoft, Chromium tabanlı yeni Edge tarayıcısının 15 Ocak 2020 tarihinde yayınlanacağını resmen açıkladı. Ayrıca tarayıcının final sürüme en yakın hali olan RC (Release Candidate) versiyonu da indirilebilir durumda. Yani denemek için Ocak ayını beklemek zorunda değilsiniz.

Chromium tabanlı Microsoft Edge’in geliştirilme süreci geçen yılın sonunda başlamıştı. Şirket yeni tarayıcısının bireysel ve kurumsal kullanıcılar için en iyi seçenek olduğu görüşünde. Platformlar arası deneyim sunan Edge sadece Windows’ta değil aynı zamanda macOS, Android ve iOS işletim sistemlerinde de kullanılabiliyor.

Logosu da yenilendi

Yazılım devi Edge için okyanus dalgalarından esinlenilmiş yeni bir logo da hazırladı. Şirket bu renkli logo ile birlikte eski Edge ve Internet Explorer’ın izlerini tamamen ortadan kaldırmayı hedefliyor. Tarayıcının genel kullanıma sunulmadan önceki son sürümünüburaya tıklayarak cihazınıza indirebilirsiniz.

https://www.donanimhaber.com/chromium-tabanli-microsoft-edge-in-cikis-tarihi-belli-oldu-15-ocak-2020--115651

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...