WhatsApp grupları için yeni gizlilik ayarları geldi

Share

Her geçen gün yeni bir özellik ile karşımıza çıkmayan devam eden WhatsApp, Nisan ayında WhatsApp grupları için gizlilik ayarlarında değişikliğe gitmişti. Böylece kimin gruplara ekleyebileceği konusunda kontrol artırıldı.

Gruplar için yeni gizlilik ayarları üç seçenekten oluşuyordu: Herkes, Kişilerim veya Hiç Kimse. Kullanıcılardan gelen geri bildirimler sonrasında hiç kimse seçeneği “dışında kişilerim” ile değiştirildi ve böylece rehberinizdeki belirli kişilerin sizi gruplara eklemesinin önüne geçmek mümkün hale geldi.

WhatsApp grupları için gizlilik ayarları değişti

Hangini tercih ederseniz edin, insanlar hala bir gruba katılmanız için davetiye gönderebilir. Kabul etmemeniz halinde, davet üç gün sonra geçerliliğini yitiriyor.

WhatsApp grupları için yeni bir dönem başladı

Bu değişiklikleri kısıtlı bir bölgede kullanıcılara sunan uygulama artık herkesin erişebileceğini duyurdu. Bu kapsamda Android kullanıcıları uygulamanın en güncel sürümünü yükleyerek bu özellikleri kullanmaya başlayabilir.

Bunun için Google Play Store’u kontrol etmeniz yeterli olacak. Eğer en güncel sürümü telefonunuza yüklediyseniz, gizlilik ayarlarına erişmek için Ayarlar > Hesap > Gizlilik > Gruplar yolunu takip etmeniz yeterli.

https://shiftdelete.net/whatsapp-gruplari-icin-yeni-bir-donem-basladi

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...