Pocophone F2, Mi 9T tasarımıyla gelebilir

Share

Xiaomi’nin alt markası Pocophone tarafından üretilen Pocophone F1 tanıtıldığı dönemde Snapdragon 845 işlemcili en ucuz telefon unvanını elde etmişti. Cihaz ülkemizde ve dünya genelinde yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başardı. Aradan geçen 1 yılın ardından gözler Pocophone F2’ye çevrildi. Cihazın tasarımı telefon aksesuarları konusunda oldukça popüler olan Spigen sayesinde ortaya çıktı.

Pocophone F2 tasarımı Xiaomi Mi 9T serisi ile aynı

Tahmin edebileceğiniz gibi bu sızıntının kaynağında, Spigen’in cihazlar için hazırladığı kılıflar var. Spigen’in internet listesinde listelenen kılıflar, Poco F2 için 19.99 dolar ve 24.99 dolar fiyat etiketi ile karşımıza çıkıyor.

Spigen’in internet sitesindeki bu ürünleri incelediğimizde “Xiaomi Pocophone F2 ve F2 Pro / Mi 9T / Mi 9T Pro / Redmi K20 / Redmi K20 Pro” ile uyumlu olduğunu görüyoruz. Görselleri incelediğimizde Mi 9T ve Mi 9T Pro modelleri ile aynı tasarıma sahip olduğunu görüyoruz.

Yani, Pocophone F2 ve F2 Pro modelleri açılır ön kameraya ve üç arka kameraya ev sahipliği yapacak. Bu benzerlik cihazların Redmi K20 / Xiaomi Mi 9T serisinin yeniden adlandırılmış versiyonları olma ihtimalini güçlendiriyor.

Öyle olsa bile Pocophone’un uygun fiyatı politikasına sadık olması bekleniyor.

https://shiftdelete.net/pocophone-f2-tasarimi-ile-kafalari-karistirdi

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...