Galaxy S11’in ekranı ‘SAMOLED’ olacak

Share

Samsung Display, Kore Fikri Mülkiyet Ofisi (KIPO) ve Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Marka Ofisi’ne (USPTO) yeni bir ticari marka için başvuruda bulundu. Güney Koreli şirket “SAMOLED” markasının tescilini yaptırdı.

Yeni bir ekran çeşidi olan SAMOLED’in 2020’de piyasaya sürülecek Galaxy S11’de karşımıza çıkacağı söyleniyor. Ayrıca yüksek olasılıkla şirketin yeni katlanabilir telefonu Galaxy Fold 2’de de kullanılacak.

MWC 2020’de gövde gösterisi yapacak

Samsung Galaxy S11'in ekranı belli oldu: SAMOLED

Marka açıklamasında “OLED ekran, akıllı telefon ekranı, monitör, TV ekranı, dijital tabela, bilgisayar ekranı” gibi ifadeler yer alıyor. Görünüşe bakılırsa SAMOLED, şirketin ünlü AMOLED ekranının yeni bir versiyonu olacak.

Daha önce Samsung Galaxy S11’in 20:9 en boy oranına sahip 120 Hz’lik ekranla geleceği bildirilmişti. Güney Koreli şirketin 2020 Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC) Galaxy S11 ve Fold 2’yi lanse ederek büyük bir gövde gösterisi yapacağı söyleniyor.

https://www.donanimhaber.com/samsung-galaxy-s11-in-ekrani-belli-oldu-samoled--115861

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...