Entrikalı hikayeler Kristen Bell’den sorulur

Share

Geçtiğimiz haftalarda çok sevilen Gossip Girl dizisinin yeniden çekileceğini öğrenmiştik! Hızla kadrosu oluşan yeni seriye Kristen Bell de katıldı. Dizinin anlatımını üstlenecek olan Bell’in yeni Gossip Girl’e heyecan katacağına eminiz. Yapımını yapan Josh Schwartz ve Stephanie Savage’in yanı sıra New York’un Upper East Side’ının entrikalı hikayelerini Kristen Bell’in anlatacağı kesinleşti.

Yakın bir zaman önce Schwartz ve Savage The Hollywood Reporter’a yaptıkları açıklamada “Kristen Bell her zaman Gossip Girl’ün sesi olacak” dedi. Orijinal dizide son bölüme kadar açıklanmayan ‘Gossip Girl,’ dizinin heyecanını ayakta tutmuştu. Anonim bir şekilde internet sitesinden dedikodular paylaşarak, Upper East Side sakinleri arasında sansasyon yaratan Gossip Girl, entrika işlerine geri dönüyor.

Haziran ayında, yeni Gossip Girl için heyecanlı olduğunu söyleyen Bell, MTV News’a “O derin, karanlık ve yırtıcı ses internetten değildi. O ses, ruhumuzun derinliklerinden geliyordu. Bunun adı kıskançlık ve önyargı ve birisinin bir başkasından daha büyük hissetmesi gerektiği zamanlarda idolleştirdiğimiz tüm olumsuz duygular. Ve biz buna ‘internet’ diyoruz ama ben bu sesin hepimizin içinde olduğuna inanıyorum. Bu nedenle Gossip Girl sesinin değiştiğini düşünmeyin. O hala işini yapıyor,” diyerek Gossip Girl sesi hakkındaki düşüncelerini paylaşmıştı.

Orijinal seride de Gossip Girl’ün sesi olarak yer alan Bell, kadronun vazgeçilmez bir parçası olmuştu. Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley ve Chase Crawford’un yer aldığı dizi 2007-2012 seneleri arasında yayınlanmıştı. Oyuncu kadrosu henüz belli olmasa da, yeni dizide New York entrikalarının aynı hızda devam edeceğine emin olabilirsiniz.

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...