Lady Gaga’dan Bradley Cooper itirafı

Share

2018 yapımı Bir Yıldız Doğuyor adlı filmde iki aşığı canlandıran Bradley Cooper ve Lady Gaga’nın başları, o dönem çıkan aşk dedikodularıyla dertteydi… Lady Gaga Oprah’a, Bradley ile, 2019 senesindeki Oscar performansları sırasında insanların onları birbirlerine aşık sanmalarını daha önceden planladıklarını söyledi.

Oprah, Gaga ile yeni çıkan Haus Labs adlı kozmetik markası için Elle adına bir röportaj yaptı. Konuşma, ilerleyen bölümlerde Gaga’nın birlikte aşk dedikoduları çıktığı Bradley Cooper’a geldi. Aşk dedikoduları, Bir Yıldız Doğuyor filmi yayınlandıktan çok kısa bir süre sonra çıkmaya başlamıştı. İkilinin basında birbiri hakkında söylediği şeyler ve verdikleri samimi pozlar, bu dedikoduları daha da arttırıyordu.

Oscar ödül töreninde “Shallow” adlı şarkılarını seslendiren Lady Gaga ve Bradley Cooper’ın aşırı duygusal halleri uzun süre gündem konusu olmuştu. Bu performanstan aylar sonra Irina Shayk ile evliliğini sonlandıran Bradley’nin hakkında, evliliğini Bir Yıldız Doğuyor’un öldürdüğü söyleniyordu.

Gaga Jimmy Kimmel’a verdiği bir röportajda o Oscar performansını anlattı, “insanlar aşkı gördü ve bil bakalım ne? Bizim görmelerini istediğimiz şey de tam olarak buydu çünkü ‘Shallow’ bir aşk şarkısı.”

Oprah Bradley ile bu performans hakkında konuştuğunu ve Bradley’nin eğer bu dedikodular doğru olsaydı, şarkıyı söylerken Gaga’nın gözlerinin içine bakabilirdim dediğini söyledi.

Gaga bunun üzerine, “Açıkçası, bence basın çok aptal. Yani, bu aşk hikayesini biz yarattık. Bir sanatçı ve oyuncu olarak, tabiki de insanların bizim birbirimize aşık olduğumuzu düşünmelerini istedik. Ve insanların Oscar’da o aşkı hissetmesini istedik. Aşkın, kamera merceğinden geçip izlemekte olan her insanın ekranına ulaşmasını istedik. Bunu başarmak için de günler boyu, çok çalıştık. Her şeyi en başından planladık- yani planlı bir performanstı” şeklinde ekledi.

Elle / Yazı: Deniz Akkaya

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...