Katlanabilir ekranlı Motorola RAZR 2019 tanıtıldı

Share

Motorola’nın aylardır sızıntılar ile gündemden düşmeyen RAZR efsanesi nihayet resmi olarak tanıtıldı. Yeni modelde Motorola RAZR’ın klasik tasarımı korunurken, katlanabilir yapıdaki ekran ile günümüz trendlerine uyum sağlanıyor.

Tabi, Motorola’nın katlanabilir ekranı Huawei Mate X ve Samsung Galaxy Fold gibi yatay şekilde hareket etmiyor. Gelin, şimdi yıllar sonra tekrar karşımıza çıkan cihaza: Motorola RAZR özellikleri ve fiyatı gibi detaylara yakından bakalım.

Motorola RAZR özellikleri

Cihazın 6.2 inçlik 21:9 formatındaki ekranı dikey bir şekilde katlanıyor. Cinemavision olarak adlandırılan ve 2142 x 876 piksel çözünürlük sunan bu ekran sayesinde RAZR’ın kompakt boyutlarını korunuyor. Cihazın dışında yer alan 2.7 inç büyüklüğündeki OLED ekran ise 600×600 piksel çözünürlük sunuyor.

Bu ikinci ekranın yetenekleri oldukça fazla. Kullanıcılar telefonun ekranını açmadan arama gerçekleştirme, öz çekim yapma, temel ayarları açıp kapatma veya Google Asistan ile konuşma gibi işlemleri gerçekleştirebiliyor.

6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile gelen telefon, 10 nm fabrikasyon süreci ile üretilen, 2.2 GHz hızındaki sekiz çekirdekli Snapdragon 710‘dan güç alıyor.

Cihazda iki adet kamera yer alıyor. 16 Megapiksel çözünürlüğündeki ana kamera f/1.7 diyaframa sahip ve EIS, Dual Pixel AF, Laser AF ile güçlendirilmiş durumda. Ön kamera ise 5 Megapiksel çözünürlüğünde ve f/2.0 diyaframa sahip.

2510 mAh kapasiteli bataryası 15W hızlı şarj desteği ile gelen telefon, Android Pie ile kutudan çıkıyor. Noir Black olarak adlandırılan tek renk seçeneği ile satışa sunulan Motorola RAZR’ın fiyatı onaylanmasa da, 1500 dolar olacak.

https://shiftdelete.net/motorola-razr-ozellikleri-ve-fiyati

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...