Netflix’ten bir Türk dizisi daha geliyor

Share

Popüler yayın akışı platformu Netflix’in sahip olduğu içerikler günden güne çoğalıyor. Dünyanın her yerinden dizi ve filmlerin yayınlandığı Netflix’te ülkemizin de yayınlanan ve yayınlanması planlanan toplam 3 dizisi bulunuyor. Hakan: Muhafız, hali hazırda yayın hayatına devam ederken, Atiye ve Love 101 için de meraklı bekleyiş sürüyor. Şimdi ise Netflix yeni Türk dizisi için duyuru yaptı.

Hakan: Muhafız, Atiye ve Love 101’in ardından yeni dizinin çekimleri de başladı. Dördüncü Türk dizisi, 2020 yılında seyircinin karşısına çıkacak.

Yazar ve senarist Berkun Oya ile birlikte iş birliği yaptığını duyuran Netflix’in bu yeni Türk dizisi sosyal sorunlara değinecek. Drama dalındaki dizi, 2020 yılında tüm dünyadaki izleyicilere sunulacak.

Farklı sosyo-ekonomik geçmişleri bulunan bir grup karakterin, İstanbul’un canlı ve renkli hayatında keşisen yaşamlarını konu alan dizi, toplamdan 8 bölümden oluşacak.

Dizinin oyuncu kadrosu da ortaya çıktı. 8 bölümlük dizide Öykü Karayel, Funda Eryiğit, Tülin Özen, Defne Kayalar, Bige Önal, Alican Yücesoy, Fatih Artman ve Sattar Tanriöğen gibi başarılı isimler yer alacak.

https://shiftdelete.net/netflix-yeni-turk-dizisi-icin-duyuru-yapti

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...