Friends bonus bölümüyle ekranlara dönüyor!

Share

Bu sefer kesin bilgi: Friends karakterleri, HBO MAX ekranlarına özel bir bölümle geri dönüyor. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer’ı yeniden bir araya getiren bonus bölümün kamera arkasındaki isimler bile bıraktığımız gibi; dizinin yaratıcıları David Crane ve Marta Kauffman.

Bildiğiniz üzere Netflix uzun bir süredir tüm Friends sezonlarını tek elden yayınlamaya devam ediyordu. Fakat WarnerMedia’nın yeni dijital platformu HBO Max, gelecek yılın Mayıs ayında yayın hayatına başladıktan sonra Netflix’teki 236 Friends bölümünü birden kendi online platformuna transfer edecek. Tabii bir de heyecan kat sayımızı artıran bonus Friends bölümü var.

Dizinin sevilen karakteri Jennifer Aniston’ın şüphe uyandıran davranışlarının sebebini yeni yeni anlıyoruz. Geçtiğimiz haftalarda Instagram hesabı açarak tüm hayranlarını şaşırtan Jennifer Aniston, bir de üzerine dizinin tüm karakteriyle birlikte Friends selfie’si paylaşarak bizi Central Perk’teki o ikonik kanepe diyaloglarına geri götürmüştü.

Friends ile ilgili görsel sonucu

Aynı zamanda, Ellen DeGeneres programına katılan ünlü oyuncunun, “Bir şeylerin olmasını çok istiyoruz, ama o şeyin tam olarak ne olduğunu hiçbirimiz bilmiyoruz. O yüzden sadece deniyoruz. Bir şeyler üzerinde çalışıyoruz.” açıklaması da bir umut ışığı olmuştu Friends hayranlarına. Çok değil, Rachel karakteriyle tanıdığımız Jennifer Aniston’ın bu açıklamasından 2 ay sonra beklenen resmi açıklama The Hollywood Reporter’dan geldi: Geri dönüyorlar!

Vogue

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...