Selena Gomez kardeşiyle Frozen 2 galasında

Share

Selena Gomez’i single’larının ardından sıkça kameralar karşısında görmeye başladık. Yıldızın son kırmızı halı çıkarması ise kardeşi eşliğinde Frozen 2 galasında gerçekleşti. Hollywood’da Dolby Theatre’da gerçekleşen Frozen 2 prömiyerine katılan Selena Gomez, küçük kız kardeşi Grace Teefey ile Elsa ve Anna’yı Marc Jacobs imzalı kıyafetleriyle canlandırdı.

Sarı saçlı Gracey, Elsa olurken, yeni uzun saç kesiminin keyfini çıkaran Selena ise çifte örgüsüyle Anna’yı temsil etti. Kırmızı halıda oldukça sevimli görüntüler veren kız kardeşler büyük beğeni topladı.

Instagram’da da geceye hazırlık anlarını paylaşan Selena, ‘Herhalde artık ‘en iyi’ abla benimdir. Gracie harika bir gece geçirdi! Frozen 2 harikaydı!’ yorumunu yaptı. Frozen 2 ile ilk kez kırmızı halıda karşılaştığımız kız kardeşlerin yeni maceralarını heyacanla takipteyiz!

Vogue

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...